Не са истина твърденията на народният представител и заместник-председател на ДПС

...
Не са истина твърденията на народният представител и заместник-председател на ДПС
Коментари Харесай

Петков обвини Йордан Цонев в лъжа, нямало да го подкрепя за шеф на НС

Не са истина твърденията на националният представител и заместник-председател на Движение за права и свободи Йордан Цонев, че " Продължаваме промяната " и персонално Кирил Петков е предложил на придвижването за ръководител на Народното събрание при изискване, че партията се откаже от поддръжката си за връщането на хартиената бюлетина. 

Това увери самият Кирил Петков преди среща сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България " с Неправителствени организации организации, отдадена на по силата на които се връща гласуването с хартиени бюлетини, които към този момент минаха на второ четене през отрасловата правна комисия.
 Сутрешен конфликт сред Политическа партия и Движение за права и свободи за изборните правила
Сутрешен конфликт сред Политическа партия и Движение за права и свободи за изборните правила

Българска социалистическа партия се върна към партиите на статуквото, откриха от " Продължаваме промяната "

" Това е някаква фантазия на Данчо Цонев, която в никакъв случай няма да се случи. Никога не бихме били зад неговата кандидатура, първо. И второ, аз го споделих доста ясно през цялото време - за нас изменничество към действителния избор на хората. Не желая пред очите на всички 150 000 недействителни бюлетини да се върнат назад, не желая на идващите локални избори да видя, че 14% от вота е фалшифициран, всички тези неща не желаеме ", съобщи експремиерът.

Петков акцентира и значимостта от това да бъде признато предлагането на Политическа партия и Демократична България да бъде образувана краткотрайна комисия с небосвод от един месец, която да прегледа измененията в изборното законодателство. 

" Стига толкоз среднощни работи, среднощни начинания. България не заслужава изборният кодекс да се прави сред два сутринта и четири сутринта, до момента в който всички спят. "

Макар и запитан неколкократно от News.bg дали в случай че не единодушие от Политическа партия, то най-малко дали диалози за поддръжка на кандидатура на Движение за права и свободи за парламентарен началник е имало, Петков резервира безмълвие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР